Uw Elektrischvarenwinkel

Lowrance Fishfinder Hook Reveal 9 met Tripleshot transducer

De Lowrance Fishfinder Hook Reveal 9 met Tripleshot transducer maakt vissen eenvoudiger en levert krachtige prestaties met bewezen fish-finding tools, zoals Autotuning Sonar, DownScan Imaging™, verbeterde prestatie in diep water en nu ook FishReveal™. Hiermee kunt u vissen gemakkelijker zien door de voordelen van het Lowrance CHIRP sonar en DownScan Imaging™ op één scherm te combineren. Of u nu op uw eigen stek of op een onbekende plek aan het vissen bent, met Genesis Live vindt u de beste visplaatsen of brengt u onbekende wateren in kaart.
786,49 €
3-5d.gif
Beschrijving

Lowrance Fishfinder Hook Reveal 9 met Tripleshot transducer

De Lowrance Fishfinder Hook Reveal 9 met Tripleshot transducer maakt vissen eenvoudiger en levert krachtige prestaties met bewezen fish-finding tools, zoals Autotuning Sonar, DownScan Imaging™, verbeterde prestatie in diep water en nu ook FishReveal™.

Hiermee kunt u vissen gemakkelijker zien door de voordelen van het Lowrance CHIRP sonar en DownScan Imaging™ op één scherm te combineren. Of u nu op uw eigen stek of op een onbekende plek aan het vissen bent, met Genesis Live vindt u de beste visplaatsen of brengt u onbekende wateren in kaart.

Belangrijkste kenmerken: Lowrance Fishfinder Hook Reveal 9 met Tripleshot transducer

Gewicht: 0,86 Kg
Afmetingen: 10.92" (277.3 mm) x 6.90 (175.2 mm) x 4.42" (112.3 mm)
Display Resolution: 800 x 480

Lowrance Fishfinder Hook Reveal 9 met Tripleshot transducer is uitgevoerd met de onderstaande kenmerken:

    FishReveal™
    Genesis Live real-time cartografie
    Autotuning sonar
    50/200 HDI transducer met Low/High CHIRP en DownScan Imaging™
    Inclusief wereldwijde basiskaart
    SolarMAX™ display
    Nieuwe kleurenpaletten voor het zoeken van vis
    Geoptimaliseerd toetsenpaneel met toegang tot belangrijke functies met één aanraking
    Kaartopties omvatten C-MAP, C-Map Genesis, Navionics® en meer
    Sleuf voor microSD-kaart
    Eenvoudige montage op dashboard of gimbal montagebeugel
    Verbeterde sonar prestaties in diep water

Algemene kenmerken van de Lowrance Fishfinders:

Zeer gebruiksvriendelijke menubediening en speciaal toetsenpaneel:
Navigeer eenvoudig door menu's, selecteer opties en bepaal toetsfuncties met de eenvoudige menustructuur en het speciale toetsenpaneel van de HOOK Reveal.

SolarMAX Display:
Profiteer van de heldere en duidelijke weergave van uw display, ongeacht de omstandigheden en zelfs in direct zonlicht, met uitstekende helderheid en zichtbaarheid bij daglicht op het SolarMAX display van HOOK Reveal.

Autotuning Sonar:
Besteed meer tijd aan vissen en minder aan de instellingen van uw sonar dankzij de HOOK Reveal Autotuning sonar, die de sonarinstellingen automatisch aanpast aan de omstandigheden. Zo hebt u altijd het beste sonarbeeld.

Genesis Live real-time cartografie:
Maak eigen contourkaarten tot 15 cm van uw plaatselijke meer of van onbekende wateren - in real-time - op het display van uw HOOK Reveal met Genesis Live.

FishReveal:
Vis is gemakkelijker te vinden en te identificeren met FishReveal, dat op één scherm de bewezen prestaties van de Lowrance CHIRP sonar combineert met hoogwaardige beelden van onderwaterstructuren van DownScan Imaging. Visdoelen lichten op uw display op.

TripleShot™ High CHIRP Sonar met SideScan en DownScan Imaging™:
TripleShot™ is perfect voor vissers die al hun sonarfuncties uit één transducer willen halen. De TripleShot™ beschikt over de fish-finding mogelijkheden van een breedhoek CHIRP sonar met en de hoogwaardige beelden van onderwaterstructuren met SideScan en DownScan Imaging™.

Verzenden binnen Nederland: € 7,50
Verzenden naar België & Luxemburg: € 15,00

Zoek    elektrischvaren artikel

Nieuwsbrief

 

 

 

Follow Uw Webwinkels

  • Uw Webwinkels Facebook
  • Uw Webwinkels Twitter
  • Uw Webwinkels Google+
  • Uw Webwinkels YouTube

Op alle producten en of diensten van Uw Elektrischvarenwinkel zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Herroepingsrecht.

Uw Watersportwinkel | Bûterblom 6 | 9271LJ De Westereen | E: info@uw-watersportwinkel.nl | KVK 5888 0569 BTW | NL 8532 21 418 B01

W3C Valid XHTML & CSS

Ontwerp en technische realisatie door J-Media