Uw Elektrischvarenwinkel

Minn Kota

Minn Kota Electrical Outboard - Krachtig en enorm zuinig

Minn Kota EO is een krachtige elektrische buitenboordmotor. Beide motoren kenmerken zich door de hoge stuwkracht. De 12 volt Minn Kota EO ½ heeft een vermogen van 540 Watt. De prestaties zijn vergelijkbaar met een 2 Pk benzine buitenboordmotor. De 24 volt Minn Kota EO 1 heeft een vermogen van 1000 Watt. Hiervan zijn de prestaties vergelijkbaar met een 4 Pk benzine buitenboordmotor. Samen hebben beide motoren uitzonderlijke prestaties, en wanneer deze naast andere Elektromonteren worden geplaatst steken ze hier met kop en schouders boven uit:

Betrouwbaar: De elektromotor en elektronica zijn ontworpen voor continu gebruik. Door jarenlange ervaring (sinds 1932) en expertise heeft Minn Kota wereldwijd een zeer gedegen reputatie opgebouwd op het gebied van elektrisch varen.

Robuust: De Minn Kota EO motoren zijn zowel te gebruiken op zoet als zout water, met standaard een levenslang gegarandeerde onbreekbare en buigzame schacht en stevige aluminium motorbracket.

Zuinig: De Minn Kota EO motoren zijn uitgevoerd met de Digital Maximizer “traploze snelheidsregeling”. Testen met de EO achter een 4,9 m aluminium boot en met een 100 Ah DeepCycle accu leverden een vaartijd op van 9 uur met de EO 1 op 50% van het vermogen en op volle kracht 1 uur en 20 minuten. De EO ½ komt tot 7 uur en 45 minuten bij 50% en 1 uur en 10 minuten op 100%

Functioneel: De ergonomische stuurhendel is telescopisch te verlengen tot 48 cm en 45° naar boven kantelbaar. De hendel kan ook volledig neergeklapt worden om de motor makkelijk op te bergen. De motorbracket heeft een tiltafstelling met maar liefst 9 standen en de hoogte van de motor kan met één hand versteld worden. De geïntegreerde accutester laat zien dat er nog veel langer doorgevaren kan worden met de Minn Kota EO. De “Weedless Wedge” propeller snijdt gemakkelijk door de waterplanten en het wier in de ondiepe wateren van de Benelux.

Licht: 17 kg voor de Minn Kota 1 en slechts 13,8 kg voor de Minn Kota EO ½.

Minn Kota EO

Elektrische buitenboordmotor Minn Kota EO

Elektrische buitenboordmotor Minn Kota EO is geschikt voor zout en zoet water. Minn...

995,00 €

Artikelgegevens

Verzenden?

Verzenden voor maar 7,50 binnen Nederland!

 

Feestdagen

I.v.m de komende feestdagen kunnen bestellingen vertraging oplopen. Bestel tijdig om teleurstelling te voorkomen. Wegens drukte en het coronavirus kunnen bestellingen mogelijk enkele dagen vertraging oplopen in de bezorging.

Zoek    elektrischvaren artikel

Nieuwsbrief

 

 

 

Follow Uw Webwinkels

  • Uw Webwinkels Facebook
  • Uw Webwinkels Twitter
  • Uw Webwinkels Google+
  • Uw Webwinkels YouTube

Op alle producten en of diensten van Uw Elektrischvarenwinkel zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Herroepingsrecht.

Uw Watersportwinkel | Bûterblom 6 | 9271LJ De Westereen | E: info@uw-watersportwinkel.nl | KVK 5888 0569 BTW | NL 8532 21 418 B01

W3C Valid XHTML & CSS

Ontwerp en technische realisatie door J-Media